Louis Vuitton’s Nieuwe Wave BumTassen

Louis Vuitton’s Nieuwe Wave BumTassen

Voor de zomer van 2019 presenteert Louis Vuitton zijn nieuwe Wave BumTas, vervaardigd uit gewatteerd kalfsleer. Het Vintage gouden LV-logo op de voorkant is een knipoog naar het erfgoed van het modehuis, terwijl de ritstrekker met het gekleurde Louis Vuitton-logo uitkijkt naar de toekomst. Dankzij de verstelbare riem en het lichte gewicht is de tas comfortabel te dragen, zowel schuin over het lichaam als om de taille.

De tas is gemaakt van glad kalfsleer en afgewerkt met een kalfsleren rand. De voering is gemaakt van microvezel en de hardware is afgewerkt in een goudkleur. De verstelbare riem heeft een minimale lengte van 28,7 inch en een maximale lengte van 47,2 inch, waardoor de tas op verschillende manieren gedragen kan worden. De tas heeft een rits met een kleurrijke Louis Vuitton-signatuur en een Vintage Gold Signature.

De Wave BumTas is een perfecte aanvulling op iedere zomergarderobe. Hij is stijlvol, veelzijdig en comfortabel om te dragen. Bestel de tas vandaag nog op aaatassen.com en geniet van gratis verzending en retourzending. replica’s en tassen zijn er in overvloed, maar nergens vind je ze voor een betere prijs en kwaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *